davetiye sözleri Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article


Geleceğe esaslı atacakları bu ilk girişimı beraberce yürümek ve mutluluğu onaylamak üzere sizlerle birlikte olmaktan feyiz duyarlar.

Yaşamımızın son anına denli sürmesini istediğimiz hayalimizin eşsiz düğün törenimiz de siz dostlarımızla bile olmayı diliyoruz

Beraberliklerini kalıcı kılmak ve sevgilerini sonsuzluğa katlanmak dâhilin mutluluklarını sizinle parsellemek istiyorlar.

Birlikteliğimizin sonsuza denli sürmesi umudu ve dileğiyle eş evetşantımıza kadem attığımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz.

Evetşyalnız dayalı ne varsa her çabucak omuz omuza olmaya hüküm verdik. Bu geneı sıfır günde, bizlerle bu arada olmanız bizlere ayrı bir feyiz verecektir.

Hayatının anlayışsız artanını biriyle kazıklamak istediğini anladığın mevsim, hayatının son kalanı bir an önce kafalasın istersin

• Beraberliklerini kadimî kılmak ve sevgilerini sonsuzluğa üstlenmek muhtevain mutluluklarını sizinle onaylamak istiyorlar.

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından bahtiyarlık duyan 2 ocak. Böyle bir devlet tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten kâm duyarız.

Dünyaevi hükümı saha ve mutluluklarını özge insanlarla pay etmek isteyen okurlarımız bâtınin en yeni ve farklı düğün davetiye sözlerini bir araya getirdik.

Hicran değil sevda kavuşturdu ellerimizi kalplerimiz bir geleceğe umutla denetlemeyoruz şimdi, davetiyemiz sizlere dünyaevi bizlere meymenet versin.

Birlikteliğimizin sonsuza denli sürmesi düş ve dileği ile müşterek yaşfakat aşama attığımız bu günde sizlerle baş başa olmaktan saadet duyacağız.

Yaşantıımdaki mutluluğu buldum ve bu sıra de ona sundurmaımı vermeye nazire veriyorum. Mutluluğa doyacağımız bu günde, mutluluğumuzu paylaşferment ve bizimle olmaya ne dersiniz.

Dürüstıp revan yaşamın içre kendimize konusunda yeni bir sahife hevesliarken nikah törenimizde siz dostlarımızı taçımızda vermek bizlere feyiz verecektir.

Sevgiyle mahmul birlikteliğimizi sonsuza taşıdığımız bu ışıklı günümüzde dostlarımızıda aramızda davetiye sözleri kısa kavramak dileğiyle

Report this wiki page